Gotham Sötét Lovagját szinte mindenki ismeri, még az is, aki különösebben nem rajong a képregényekért. Ő az egyik legmenőbb szuperhős már több mint hetven éve, ezért aztán nem is csoda, hogy a mai napig népszerűek a különféle Batman játékok, köztük figurák, távirányítós járművek, végül de nem utolsó sorban pedig a kosztümök.

Batman Jelmezek

Utóbbi különösen közkedvelt a gyerekek körében, ami érthető, hiszen melyik gyerek ne akarná magára ölteni a Denevérember menő ruháját? Manapság szinte bármelyik ruhadarabja beszerezhető, legyen szó maszkról, köpenyről, a híres övről, a mellvértről és a sötét csizmákról. Persze ezek nem kevlárból, hanem többnyire műanyagból készültek, de ennek ellenére is imádják kosztümként viselni őket a gyerekek és felnőttek egyaránt.

Batman figurák

A különféle akciófigurák szintén a legnépszerűbb Batman játékok közé tartoznak. Ezek kiválóak arra, hogy fejlesszék a gyerekek képzelőerejét, ráadásul mindig van egy újabb darab, amit érdemes beszerezni. Ha később olyan figurákkal is bővül a gyűjtemény, mint például Robin, Bat Girl, Joker, Riddler és Macskanő, igazán izgalmas jelenetekkel szórakoztathatják majd magukat a gyerekek. A figurák sok-sok különböző méretben és minőségben elérhetőek, így csak a pénztárcán múlik, hogy melyiket választjuk. A Batman játékok listája ráadásul nem ér véget itt, hiszen a Sötét Lovagnak számtalan járműve és egyéb eszköze is van. Az autó, repülő, motorcsónak és motor csak néhány a rengeteg játék közül.
Még a LEGO-rajongó kölykök sem maradnak Batman játékok nélkül: temérdek Batmanes szett szerezhető be manapság, mindenféle árkategóriában. A mindössze egy-két minifigurát rejtő pakkoktól kezdve akadnak olyanok is, amelyekben több száz építőelem található. Bármilyen típusúakat játékokat is szeretnek a gyerekek, szinte Biztos, hogy van belőle Batmanes témájú. És mi a helyzet a távirányítós játékokkal? Természetesen ezek is megtalálhatóak a kínálatban: némelyik elképesztő sebességgel megy, míg egy másik képes különféle hangokat kiadni, és még fényeket is sugároz.