Aligha találhatna az ember jobb alkalmat arra, hogy Xbox One tulajjá váljon, hiszen a Microsoft temérdek különféle kiadással készül a játékosoknak az őszi szezonra. Olvass tovább és ismerd meg a legmenőbb Xbox One gépcsomagokat, amelyekre érdemes lecsapni!

Xbox One 1TB SSHD Elite Gépcsomag

Akik egy igazán ütős kontrollert és sok tárhelyet szeretnének, azoknak ez az Xbox One kiadás ideális választás. A dobozban egy 1TB-os tárkapacitással rendelkező, hibrid SSD meghajtóval felszerelt Xbox One konzol kapott helyet, amely gyorsabb is a merevlemez típusa miatt. A gép többi része természetesen megegyezik a normál Xbox One konzollal, ám ami igazán érdekessé teszi ezt a csomagot, az a Microsoft új, elit kontrollere: a még kényelmesebb és minőségi vezérlő különlegessége, hogy temérdek különféle módon testre szabható.

Xbox One 1TB Limited Edition Halo 5: Guardians Gépcsomag

Bizonyára rögtön szemet szúr a dobozban található egyedi Xbox One és kontroller. A Halo 5-ös Xbox One gépcsomagban lévő vezérlő és konzol egyedi, Halo 5 témájú festést kapott. Ez a típus csak limitált számban érhető el, így kétségkívül a sorozat legnagyobb rajongóinak gyűjteményébe való. A dobozban természetesen megtalálható a Halo 5: Guardians is digitális letöltőkód formájában, így egy igazán tartalmas csomagról van szó, amely megéri az árát. A csomagban található Xbox One 1TB-os merevlemezzel rendelkezik.

Xbox One 1TB Limited Edition Forza Motorsport 6 Gépcsomag

A harmadik legmenőbb Xbox One gépcsomag nem lehet más, mint a Forza 6 megjelenésének örömére kiadott változat, amely ugyancsak tartalmaz egy limitált, egyedi festésű konzolt és kontrollert. A dobozban található gép színe világos kék, épp úgy, mint a vezérlőé, így egy igazán különleges változatról van szó. Hogy ne kelljen aggódni a helyhiány miatt, a Microsoft 1TB-os merevlemezzel szerelte fel a konzolt, így rengeteg digitális játék, film és letölthető tartalom ráfér gond nélkül. A csomagból természetesen nem hiányzik a Forza Motorsport 6 játék sem, így kicsomagolás után rögtön játszható a Turn 10 autós címe.

A fent említett Xbox One gépcsomagokat megvásárolhatod az 576kb.hu weboldalon.