A Net üzlete

Netes vásárlás előtt itt állj meg!

Category: Játékok

Ezek a legjobb Xbox One gépcsomagok az idén

Aligha találhatna az ember jobb alkalmat arra, hogy Xbox One tulajjá váljon, hiszen a Microsoft temérdek különféle kiadással készül a játékosoknak az őszi szezonra. Olvass tovább és ismerd meg a legmenőbb Xbox One gépcsomagokat, amelyekre érdemes lecsapni!

Xbox One 1TB SSHD Elite Gépcsomag

Akik egy igazán ütős kontrollert és sok tárhelyet szeretnének, azoknak ez az Xbox One kiadás ideális választás. A dobozban egy 1TB-os tárkapacitással rendelkező, hibrid SSD meghajtóval felszerelt Xbox One konzol kapott helyet, amely gyorsabb is a merevlemez típusa miatt. A gép többi része természetesen megegyezik a normál Xbox One konzollal, ám ami igazán érdekessé teszi ezt a csomagot, az a Microsoft új, elit kontrollere: a még kényelmesebb és minőségi vezérlő különlegessége, hogy temérdek különféle módon testre szabható.

Xbox One 1TB Limited Edition Halo 5: Guardians Gépcsomag

Bizonyára rögtön szemet szúr a dobozban található egyedi Xbox One és kontroller. A Halo 5-ös Xbox One gépcsomagban lévő vezérlő és konzol egyedi, Halo 5 témájú festést kapott. Ez a típus csak limitált számban érhető el, így kétségkívül a sorozat legnagyobb rajongóinak gyűjteményébe való. A dobozban természetesen megtalálható a Halo 5: Guardians is digitális letöltőkód formájában, így egy igazán tartalmas csomagról van szó, amely megéri az árát. A csomagban található Xbox One 1TB-os merevlemezzel rendelkezik.

Xbox One 1TB Limited Edition Forza Motorsport 6 Gépcsomag

A harmadik legmenőbb Xbox One gépcsomag nem lehet más, mint a Forza 6 megjelenésének örömére kiadott változat, amely ugyancsak tartalmaz egy limitált, egyedi festésű konzolt és kontrollert. A dobozban található gép színe világos kék, épp úgy, mint a vezérlőé, így egy igazán különleges változatról van szó. Hogy ne kelljen aggódni a helyhiány miatt, a Microsoft 1TB-os merevlemezzel szerelte fel a konzolt, így rengeteg digitális játék, film és letölthető tartalom ráfér gond nélkül. A csomagból természetesen nem hiányzik a Forza Motorsport 6 játék sem, így kicsomagolás után rögtön játszható a Turn 10 autós címe.

A fent említett Xbox One gépcsomagokat megvásárolhatod az 576kb.hu weboldalon.

A Batman Játékok Újra Divatba Jönnek

Gotham Sötét Lovagját szinte mindenki ismeri, még az is, aki különösebben nem rajong a képregényekért. Ő az egyik legmenőbb szuperhős már több mint hetven éve, ezért aztán nem is csoda, hogy a mai napig népszerűek a különféle Batman játékok, köztük figurák, távirányítós járművek, végül de nem utolsó sorban pedig a kosztümök.

Batman Jelmezek

Utóbbi különösen közkedvelt a gyerekek körében, ami érthető, hiszen melyik gyerek ne akarná magára ölteni a Denevérember menő ruháját? Manapság szinte bármelyik ruhadarabja beszerezhető, legyen szó maszkról, köpenyről, a híres övről, a mellvértről és a sötét csizmákról. Persze ezek nem kevlárból, hanem többnyire műanyagból készültek, de ennek ellenére is imádják kosztümként viselni őket a gyerekek és felnőttek egyaránt.

Batman figurák

A különféle akciófigurák szintén a legnépszerűbb Batman játékok közé tartoznak. Ezek kiválóak arra, hogy fejlesszék a gyerekek képzelőerejét, ráadásul mindig van egy újabb darab, amit érdemes beszerezni. Ha később olyan figurákkal is bővül a gyűjtemény, mint például Robin, Bat Girl, Joker, Riddler és Macskanő, igazán izgalmas jelenetekkel szórakoztathatják majd magukat a gyerekek. A figurák sok-sok különböző méretben és minőségben elérhetőek, így csak a pénztárcán múlik, hogy melyiket választjuk. A Batman játékok listája ráadásul nem ér véget itt, hiszen a Sötét Lovagnak számtalan járműve és egyéb eszköze is van. Az autó, repülő, motorcsónak és motor csak néhány a rengeteg játék közül.
Még a LEGO-rajongó kölykök sem maradnak Batman játékok nélkül: temérdek Batmanes szett szerezhető be manapság, mindenféle árkategóriában. A mindössze egy-két minifigurát rejtő pakkoktól kezdve akadnak olyanok is, amelyekben több száz építőelem található. Bármilyen típusúakat játékokat is szeretnek a gyerekek, szinte Biztos, hogy van belőle Batmanes témájú. És mi a helyzet a távirányítós játékokkal? Természetesen ezek is megtalálhatóak a kínálatban: némelyik elképesztő sebességgel megy, míg egy másik képes különféle hangokat kiadni, és még fényeket is sugároz.

© 2021 A Net üzlete

Up ↑